Printers leasen zakelijk

Noodzakelijke apparatuur voor uw bedrijf

Maandbedrag berekenen

Printer leasen zakelijk

In een onderneming is een printer noodzakelijk. Er worden nog steeds veel zaken via papier geregeld en als de printer plotseling stopt met werken moet er snel een vervanger komen. Door een printer te leasen hoeft u niet in één keer de investering te doen, maar kunt u het door middel van een maandelijks bedrag betalen.

Leasen via LEASIT

Een printer leasen bij LEASIT is standaard via financial lease. Dat betekent dat u de economisch eigenaar bent van de printer en dat u aan het einde van de looptijd de printer mag houden. In ruil hiervoor betaalt u LEASIT een maandelijks bedrag aan rente en aflossing.

Kosten voor een lease printer

De kosten van een lease printer zijn afhankelijk van de door u gekozen printer en looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. De kosten voor het leasen van een printer berekent u gemakkelijk met onze leasecalculator. Deze vindt u hieronder. U vult alle gegevens in en ziet dan direct een maandbedrag verschijnen. Past dit binnen uw budget? Dan vraagt u gemakkelijk een offerte aan. Probeer het gerust:

Voer in

Productselectie
Termijnbedrag aanpassen

Uw persoonlijke leaseberekening

Deze berekening is op basis van Financial Lease. (Wijzig naar Operational Lease) ?
Deze berekening is op basis van Operational Lease. (Wijzig naar Financial Lease) ?
i

Het leasebedrag is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Allerlei soorten bedrijfsmiddelen leasen bij LEASIT

Bij LEASIT leaset u niet alleen printers, maar ook andere bedrijfsmiddelen. We hebben een aantal leasemogelijkheden voor hardware voor u op een rijtje gezet:

Wilt u een van bovenstaande bedrijfsmiddelen leasen of had u een ander middel in uw hoofd om te gaan leasen? U berekent simpel en snel uw maandlasten met onze leasecalculator.

Leasecalculator