PC leasen

Altijd de juiste apparatuur voor uw werkzaamheden

Maandbedrag berekenen

PC lease zakelijk

Als ondernemer is het belangrijk om te beschikken over de juiste pc. Heeft u liever een laptop die u overal mee naartoe kunt nemen of een desktop die standaard op het bureau staat in uw kantoor? U bepaalt zelf wat voor pc leaset en bij welke leverancier dit wordt geregeld. Voor één vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent en geniet u van zorgeloos van het gebruik van uw nieuwe pc.

Hoe werkt pc leasen?

Bij LEASIT kiest u zelf de leverancier voor uw nieuwe pc. Wij hanteren een minimaal leasebedrag van €5.000. Meerdere pc’s leasen is dus mogelijk. U berekent eenvoudig en snel uw maandbedrag met onze leasecalculator. Is dit een maandbedrag dat past bij uw situatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw verzoek voor een offerte zodat u snel weet waar u aan toe bent. Bij een akkoord op de offerte dan gaan wij aan de slag met het verder regelen van de financiering samen met de door u gekozen leverancier. Is alles in orde? Dan heeft u beschikking over uw nieuwe pc’s en geniet u volledig van het gebruik voor één vast bedrag per maand.

Voer in

Productselectie
Termijnbedrag aanpassen

Uw persoonlijke leaseberekening

Deze berekening is op basis van Financial Lease. (Wijzig naar Operational Lease) ?
Deze berekening is op basis van Operational Lease. (Wijzig naar Financial Lease) ?
i

Het leasebedrag is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat kan ik nog meer leasen via LEASIT?

Bij LEASIT is er meer mogelijk dan alleen pc lease zakelijk. Ook andere hardware kunt u leasen via ons. We hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Wilt u zakelijk een pc leasen of een ander bedrijfsmiddel? Dan kan dit via LEASIT. Een berekening en offerte aanvraag zijn volledig vrijblijvend. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact LEASIT