Leasing 3d printers

Print in 3 dimensies

Maandbedrag berekenen

3d printers

Met een 3d printer print u, op basis van een digitale bouwtekening, driedimensionale objecten. Er zijn steeds meer organisaties die gebruik maken van deze techniek. Wilt u een 3d printer aanschaffen voor uw organisatie? Lees dan hier meer over de financiering van deze printers.

3d printers leasen

3d printers zijn goede producten om via lease te financieren. U betaalt dan een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw 3d printer. Bij LEASIT werken wij met financial lease. Dit betekent dat u aan het einde van de looptijd eigenaar bent van de 3d printer. Ook maakt u mogelijk tijdens de lease al gebruik van fiscale voordelen. Vraag dit na bij uw accountant.

Financial lease

Financial lease is een veel gekozen leasevorm bij ondernemers. Het voordeel is dat u economisch eigenaar bent tijdens de leaseperiode en dat u aan het einde van de looptijd volledig eigenaar bent. U betaalt dus een maandelijks voor een 3d printer die uiteindelijk uw eigendom wordt. Bent u nieuwsgierig wat het kost om een 3d printer te leasen? Gebruik dan onze leasecalculator om hierachter te komen.

Bereken uw maandbedrag

Voer in

Productselectie
Termijnbedrag aanpassen

Uw persoonlijke leaseberekening

Deze berekening is op basis van Financial Lease. (Wijzig naar Operational Lease) ?
Deze berekening is op basis van Operational Lease. (Wijzig naar Financial Lease) ?
i

Het leasebedrag is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Financial lease voor hardware producten

Financial lease is niet alleen mogelijk voor 3d printers, maar ook voor andere hardware oplossingen zoals:

Starten met financial lease voor een 3d printer of ander bedrijfsmiddel? Bereken dan uw leasebedrag met onze leasecalculator en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leasecalculator