Laptops leasen zakelijk

Altijd de juiste apparatuur beschikbaar

Maandbedrag berekenen

Zakelijke laptop

In het dagelijkse werk kunnen we niet meer zonder een computer tot onze beschikking te hebben. Daarom wilt u natuurlijk ook in uw organisatie beschikken over de juiste apparatuur. Een zakelijke laptop voor medewerkers is steeds meer een must dan een extra. Maar hoe moet u dit als mkb’er financieren?

Laptop leasen

Leasen is erg bekent als we het hebben over auto’s of bestelbussen. Maar leasen is ook mogelijk voor zakelijke laptops. U leaset laptops al bij een leasebedrag vanaf €5.000. Hierdoor hoeft u niet in een keer te investeren in allemaal nieuwe laptops, maar betaalt u hier een maandelijks bedrag voor. Is de looptijd afgelopen? Dan bent u nog steeds eigenaar van de laptops en kunnen uw medewerkers ze blijven gebruiken.

Laptop leasen zzp

Ook als zzp’er kunt u een laptop leasen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij een mkb organisatie. Is uw laptop geen €5.000 in aanschafwaarde dan kunt u de aanschaf wellicht combineren met een printer, beeldscherm of server. Bij LEASIT denken we graag met u mee. Nieuwsgierig naar de maandelijkse kosten? Gebruik de leasecalculator hieronder en bekijk wat u per maand zou gaan betalen.

 

Voer in

Productselectie
Termijnbedrag aanpassen

Uw persoonlijke leaseberekening

Deze berekening is op basis van Financial Lease. (Wijzig naar Operational Lease) ?
Deze berekening is op basis van Operational Lease. (Wijzig naar Financial Lease) ?
i

Het leasebedrag is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Zakelijk leasen

U leaset bij LEASIT niet alleen een zakelijk laptop, maar ook andere producten zijn mogelijk. We hebben voor u een aantal andere hardware oplossingen op een rijtje gezet die u zou kunnen leasen via LEASIT.

Heeft u besloten wat u wilt gaan leasen en heeft u hiervoor de juiste leverancier gevonden? Dan kunt u uw maandbedrag berekenen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Maandbedrag berekenen