Computer leasen zakelijk

Altijd de juiste apparatuur voor uw personeel

Maandbedrag berekenen

Computer financieren

Een investering in nieuwe computers voor uw medewerkers is nooit een verkeerde beslissing, maar helaas is het niet zomaar een beslissing. Vaak kan het hoog oplopen in de kosten en worden de plannen uitgesteld. Toch is het kopen van een computer niet de enige manier om een computer te financieren. Computer leasen wordt steeds populairder binnen bedrijven. Wij vertellen u hier graag meer over.

Computer leasen

Bij het leasen van computers betaalt u één vast bedrag per maand voor het gebruik van de computers. Dit bedrag is afhankelijk van de aanschafwaarde van uw computers en de door u gekozen looptijd. Bij LEASIT werken we met financial lease. Dat betekent dat u aan het einde van de looptijd volledig eigenaar bent van de computers en pas over nieuwe computers na hoeft te denken na een aantal jaren.

Kosten computer leasen

Bij LEASIT hanteren wij een minimaal leasebedrag van €5.000. Dat betekent dat u voor minimaal dit bedrag aan computers aan dient te schaffen. Vaak is dit geen probleem als u voor een hele afdeling of organisatie nieuwe computers nodig heeft. Bent u nieuwsgierig? Bereken dan hieronder uw maandelijkse kosten.

Voer in

Productselectie
Termijnbedrag aanpassen

Uw persoonlijke leaseberekening

Deze berekening is op basis van Financial Lease. (Wijzig naar Operational Lease) ?
Deze berekening is op basis van Operational Lease. (Wijzig naar Financial Lease) ?
i

Het leasebedrag is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Andere hardware leasen

Bij LEASIT leaset u computers, maar ook andere hardware zoals:

Wilt u hardware gaan leasen via LEASIT? Bereken dan uw maandbedrag en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Maandbedrag berekenen