Wiellader leasen

Één vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten

Bereken uw maandbedrag

Wiellader financieren

Heeft u een wiellader op het oog voor uw onderneming? Dan is het nu tijd om te gaan kijken naar de financiering. Gaat u het voertuig zelf aanschaffen of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden?

Financial lease is een veelvoorkomende financieringsvorm binnen de bouwindustrie. Het is een goede manier om kapitaal vrij te houden voor de groei van uw onderneming en tegelijk toch uw nieuwe machine te gebruiken.

Wiellader leasen via LEASIT

Het leasen van een wiellader kan eenvoudig en snel via LEASIT. U berekent uw leasebedrag door het invullen van de volgende gegevens:

  • Aankoopbedrag
  • Leeftijd van het bedrijfsmiddel
  • Looptijd van de lease
  • Eventuele aanbetaling
  • Eventueel restbedrag

Het is bij LEASIT mogelijk om een wiellader te leasen tegen 100% van de aanschafprijs. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak dan gebruik van onze leasecalculator.

Leasecalculator

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Leasen iets voor uw onderneming?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te bepalen of leasen past bij uw onderneming. Daarom moet u zich afvragen of u het kapitaal beschikbaar heeft om een machine op een andere manier aan te schaffen. Is dit niet het geval dan is leasen een goede uitkomst. Heeft u wel het kapitaal, maar zou u dit graag op een andere manier investeren in uw onderneming? Ook da is leasen een mogelijkheid.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Meerdere grondverzetmachines leasen?

Dat kan natuurlijk via LEASIT. Kies een machine die te identificeren is met een kenteken of serienummer en u regelt de lease bij LEASIT. We hebben een aantal grondverzetmachines voor u op een rijtje gezet:

Wilt u een van deze machines leasen? Bereken uw leasebedrag! Binnen 1 dag weet u wat de mogelijkheden zijn en zorgen we dat u snel en eenvoudig uw machine kan gaan gebruiken.

Bereken uw leasebedrag