Wals leasen

Snel, eenvoudig en persoonlijk

Bereken uw maandbedrag

Wals leasen zakelijk

Onmisbaar als u een bedrijf heeft in de wegenbouw is een wals. Dat weet u als geen ander. Des te vervelender wanneer uw wals plotseling stuk gaat of u niet de beschikbare middelen heeft om een nieuwe of een extra wals te kopen. Daarom biedt LEASIT de mogelijkheid om een wals zakelijk te leasen.

Wals kopen? Waarom niet leasen?

Een wals kopen is verstandig als u het kapitaal beschikbaar heeft. Is dit niet het geval? Dan is leasen een goed alternatief. Het leasen van een wals kan eenvoudig en snel via LEASIT. U kiest de wals bij een leverancier naar keuze en berekent vervolgens uw maandbedrag met onze leasecalculator. Past dit bedrag binnen uw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Leasecalculator raadplegen

Voordelen van leasen

  • Mogelijk fiscaal voordeel

  • Niet in één keer een grote investering

  • Eigen keuze in leverancier

  • Vooraf weten waar u aan toe bent

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Machines leasen voor uw onderneming?

LEASIT maakt het mogelijk uw assortiment aan bouwmachines compleet te maken. Wij leasen alle bouwmachines die te identificeren zijn met een kenteken of serienummer. Denk hierbij aan:

Heeft u een leverancier gevonden waar u het gekozen bedrijfsmiddel wilt aanschaffen? Bereken dan uw maandbedrag met onze leasecalculator en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 dag telefonisch contact met u op zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw nieuwe bouwmachine.

Leasecalculator