Graafmachine leasen

Maakt uw werk in de bouw een stuk makkelijker

Bereken uw maandelijkse kosten

Financial lease graafmachine

Graafmachines zijn er in verschillende vormen en maten. Groot en klein, maar ook nieuw en gebruikt. Wilt u voor uw onderneming een graafmachine leasen? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. U kiest zelf de leverancier voor uw graafmachine en wij regelen voor u de financiering. Zo kunt simpel en snel een graafmachine leasen.

Graafmachine leasen of kopen?

Wij begrijpen dat het voor u een lastige afweging is om een graafmachine te kopen of te leasen. Dit is volledig afhankelijk van uw financiële situatie en uw dromen als ondernemer. Heeft u momenteel niet het kapitaal voor een andere graafmachine? Door te leasen maakt  u alsnog gebruik van de graafmachine naar keuze. Klinkt dit interessant voor u? Dan helpen we u graag verder.

Bereken uw maandbedrag

Hoe werkt leasen via LEASIT?

U kiest zelf de leverancier voor uw graafmachine. Vervolgens gaat u naar de website van LEASIT. Hier vult u alle gegevens in, zoals prijs, leeftijd en gewenste looptijd. Wij berekenen direct uw maandlasten bij het afsluiten van de graafmachine lease. Vervolgens vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan. Hiervoor hebben wij uw ANW-gegevens nodig en de kvk-gegevens van uw bedrijf. Na een krediet check bellen wij u terug en geven we aan wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie. Zo eenvoudig kan het zijn. Wij zijn dan ook al jaren gespecialiseerd in het leasen van bedrijfsmiddelen. LEASIT is dé online leasespecialist.

Hoe vraag ik een offerte aan?

  • Bereken uw maandbedrag

  • Vul uw gegevens in

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Bouwmachines leasen voor uw onderneming

Als u met uw bouwbedrijf op zoek bent naar financiering voor uw bouwmachines, dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met bedrijven in de bouw en helpen u daarom graag verder. Naast graafmachine leasen zijn er nog verschillende andere mogelijkheden tot lease. Benieuwd welke bouwmachines u bij ons kunt leasen? Bekijk hier de verschillende categorieën:

Bent u enthousiast over leasen? Dat is goed om te horen. Wij helpen u graag verder om uw onderneming te laten groeien. Heeft u uw maandbedrag al berekend voor de verschillende bedrijfsmiddelen? Dan kijken we daarna samen naar de mogelijkheden. Heeft u vragen? Dan zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 9:00u en 17:30u.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.