Bulldozer leasen

Dé oplossing voor de groei van uw onderneming

Bereken uw maandbedrag

Bulldozer leasen voor uw onderneming

Een bulldozer is een krachtig voertuig. Ideaal voor het verplaatsen van grote hoeveelheden zand en het gladmaken van een ondergrond. Heeft u een onderneming in de bouw en bent u op zoek naar een bulldozer voor uw projecten? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres.

Waarom een bulldozer leasen?

Een bulldozer kopen vraagt om een grote investering. Tweedehands worden er veel bulldozers aangeboden, maar ook dan zit er een prijskaartje aan. Leasen maakt het mogelijk om gebruik te maken van een bulldozer zonder in één keer een grote investering te moeten doen. U betaalt een vast bedrag per maand en houdt zo financiële ruimte vrij voor andere projecten binnen uw onderneming.

Bereken uw maandelijkse kosten

Tweedehands bulldozer leasen

Een tweedehands bulldozer kopen is steeds populairder. Er worden door veel leveranciers tweedehands bulldozers aangeboden. Heeft u op dit moment niet de financiële ruimte om een tweedehands bulldozer te kopen? Bij LEASIT is het mogelijk om een tweedehands bulldozer te leasen. U kiest zelf uw leverancier en wij regelen de financiële afhandeling.

Stappenplan LEASIT

  • Wij checken uw gegevens

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte

  • Wij stellen een overeenkomst op

  • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Meerdere grondverzetmachines leasen? Dat kan!

Wilt u investeren in meerdere grondverzetmachines voor uw onderneming? Dat kan bij LEASIT. Wij leasen alle grondverzetmachines die individueel te identificeren zijn door middel van een kenteken of serienummer. Denk hierbij aan:

Is leasen een goede oplossing voor de groei van uw onderneming? Bereken dan uw maandbedrag met onze leasecalculator en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij bellen u binnen 1 dag met een terugkoppeling en kijken samen met u naar de beste mogelijkheden.

Leasecalculator