Lasersnijmachine leasen

Spreidt uw investering over een langere termijn

Maandbedrag berekenen

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

  • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
  • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
  • Geen invloed op de balansratio’s

Lasersnijmachine leasen

Bent u op zoek naar een lasersnijmachine voor uw bedrijfsactiviteiten? Deze verfijnde industriële techniek zorgt ervoor dat u alle materialen zonder problemen verfijnd kunt gaan snijden. Uiteraard betaalt u voor kwaliteit ook een hogere prijs. Is de lasersnijmachine kopen niet meteen een optie? Dan is uw lasersnijmachine leasen misschien wel een goede keuze.

Uw lasersnijmachine kopen? Kent u de voordelen van financial lease?

Uw lasersnijmachine leasen levert u dan ook heel wat voordelen op. Denk hierbij aan de spreiding van uw investering over een langere periode. Bij LEASIT leaset u lasersnijmachines namelijk volgens het concept van financial lease. U wordt meteen economisch eigenaar van de lasersnijmachine en hoeft toch niet meteen het volledige bedrag hiervoor neer te leggen. Aan het einde van het leasecontract, wanneer u correct aan de maandelijkse betalingen heeft voldaan, wordt u ook juridisch eigenaar.

Leasen bij LEASIT

Wanneer u uw lasersnijmachine gaat leasen bij LEASIT, krijgt u meteen duidelijkheid over het maandbedrag dat bij het leasen van uw lasersnijmachine past. U kiest namelijk zelf welke lasersnijmachine u wilt gaan leasen en bij welke leverancier u deze wilt aanschaffen. Daarna zorgt LEASIT voor de financiële afhandeling wanneer u akkoord gaat met het maandelijks te betalen bedrag. Ook een tweedehands lasersnijmachine leasen behoort tot de mogelijkheden bij LEASIT. U kiest net zoals bij een nieuwe lasersnijmachine uw leverancier en machine, LEASIT regelt de financiële kant.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke bedrijfsmiddelen kan ik onder andere leasen?

Uiteraard leaset u naast uw lasersnijmachine ook andere bedrijfsmiddelen bij LEASIT. Bent u niet actief in de industrie maar eerder in de landbouwsector? Bij ons leaset u de landbouwmachine waarnaar u op zoek bent. Ook gereedschap, hardware en andere bedrijfsmiddelen zijn te leasen bij LEASIT. Neem alvast een kijkje op onderstaande pagina’s.

Geïnteresseerd in deze bedrijfsmiddelen? Bereken dan zelf uw leasebedrag met onze leasecalculator en krijg zo meteen een duidelijk beeld van uw investering wanneer u kiest voor lasersnijmachine lease.

Leasecalculator