Bewerkingscentrum leasen

Een bewerkingscentrum financieren? Bekijk uw opties bij LEASIT

Maandbedrag berekenen

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

  • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
  • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
  • Geen invloed op de balansratio’s

Bewerkingscentrum leasen

Bent u actief binnen de industriële sector en heeft u daarvoor een bewerkingscentrum nodig? LEASIT biedt u de mogelijkheid uw investering te financieren op de manier die bij uw bedrijf past. Heeft u net een grote investering gedaan? Of wilt u uw vermogen vrijhouden voor de momenten dat u deze echt wilt gaan inzetten? Dan biedt uw bewerkingscentrum leasen mogelijkheden voor uw bedrijf.

Waarom uw bewerkingscentrum leasen bij LEASIT?

Bij LEASIT financiert u uw bedrijfsmiddelen met financial lease. Dit houdt concreet in dat u meteen economisch eigenaar wordt van het geleasede bewerkingscentrum. Het grote voordeel voor u ligt in het feit dat u meteen eigenaar wordt maar toch niet het gehele bedrag moet voorleggen. Zo bepaalt u zelf wanneer u uw liquide middelen gaat inzetten. Als u aan het einde van het leasecontract aan alle betalingen voldaan heeft, wordt u ook meteen juridisch eigenaar van het geleasede bewerkingscentrum. Heeft u al een model en leverancier op het oog? Bereken dan zelf uw maandbedrag met onze leasecalculator.

Bereken uw maandbedrag voor het leasen van een bewerkingscentrum

Bij LEASIT krijgt u meteen een duidelijk beeld van uw maandelijkse afbetalingen. Bereken daarom eerst en vooral zelf wat uw bewerkingscentrum leasen u maandelijks gaat kosten met onze leasecalculator. Daarna kiest u zelf of u contact wilt opnemen met LEASIT voor meer informatie.

Maandbedrag berekenen

Stappenplan LEASIT

  • Wij checken uw gegevens

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte

  • Wij stellen een overeenkomst op

  • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Tweedehands bewerkingscentrum leasen

Uw tweedehands bewerkingscentrum leasen bij LEASIT? Ook hier helpt LEASIT u graag verder aan een gepaste financieringsoplossing met financial lease. Net zoals bij de lease van een nieuw bewerkingscentrum, zoekt u zelf uw leverancier. LEASIT zorgt ook hier voor de financiering van uw bedrijfsmiddel.

Wat leaset u nog meer bij LEASIT?

Een ander bedrijfsmiddel op het oog? U kunt bij LEASIT ook terecht voor heel wat andere soorten gereedschappen en bedrijfsmiddelen waaronder:

Heb je verdere vragen over één van deze bedrijfsmiddelen of over LEASIT in het algemeen? Neem dan contact op met ons zodat we u verder kunnen begeleiden in uw zoektocht. Bereken uw maandbedrag en weet meteen of lease bij de plannen van uw onderneming past.

Bereken uw maandbedrag