Gereedschap leasen

Liever niet in één keer een grote investering: LEASIT

Bereken uw maandbedrag

Het leasen van uw metaal- en houtbewerkingsmachines

Als ondernemer zijn uw machines belangrijk, zonder uw machines kunt u uw werk niet meer doen. Het is dus belangrijk dat u op uw machines kunt vertrouwen. Bij het leasen van metaal- en houtbewerkingsmachines heeft u de keus of u nieuwe of tweedehands machines wil leasen. Met financial lease van LEASIT betaalt u iedere maand een vast bedrag, waardoor u niet in één keer het totale bedrag hoeft te betalen.

Wanneer u besluit uw metaal-en houtbewerkingsmachines te leasen

Wanneer u een lease afsluit houdt u geld over voor belangrijke dingen, zoals ondernemen. Als u een financial lease afsluit dan bent u aan het einde van de looptijd, als alle termijnen betaald zijn, eigenaar van de machine. LEASIT financiert uw bedrijfsmiddelen tot 100%.

Wilt u graag weten of dat het leasen van uw metaal- en houtbewerkingsmachiens iets voor u is? Bereken dan uw maandbedrag en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uw maandbedrag berekenen

Voordelen lease

  • Niet in één keer een grote investering
  • Eigen keuze in dealer
  • Vooraf weten waar u aan toe bent
  • Mogelijk fiscaal voordeel
  • Eenvoudig en snel

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke metaal- en houtbewerkingsmachines kan ik leasen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw budget en van uw wensen. Bij LEASIT is het mogelijk om bijna elk model of merk te leasen. Zowel nieuw als tweedehands. LEASIT helpt u snel, binnen 24 uur en tegen een scherp tarief aan de:

Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander model of merk te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de dealer die bij u past. Heeft u een apparaat op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken. Bereken bij LEASIT binnen een paar klikken uw maandbedrag, zonder verrassingen achteraf.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.