Bouw- en grondverzetmachines

Liever niet in één keer een grote investering: LEASIT

Het leasen van uw bouw- en grondverzetmachines

Als ondernemer heeft u een bouw- of constructiebedrijf.  Uw machines en bedrijfsmiddelen zijn belangrijk, zonder machines kunt u uw werk niet meer doen. Het is dus belangrijk dat u op uw machines kunt vertrouwen. Bij het leasen van uw bouw- of grondverzetmachines ofwel constructiemachines heeft u de keuze of u een nieuwe of tweedehands machine wilt leasen. Met een financial lease van LEASIT betaalt u niet in één keer de hoofdprijs voor een machine, maar iedere maand een vast bedrag.

 

 

 

Wanneer u besluit bouw- en grondverzetmachines te leasen

Wanneer u een lease afsluit houdt u geld over voor belangrijke dingen, zoals ondernemen. Als u een Financial lease afsluit dan bent u aan het einde van de looptijd eigenaar van het bedrijfsmiddel. LEASIT financiert uw machine tot 100%.


Wilt u weten of dat het leasen van uw bouw- of grondverzetmachines iets voor uw bedrijf is? Bereken dan nu uw maandbedrag en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 

 

Uw maandbedrag berekenen

Voordelen lease

  • Niet in één keer een grote investering
  • Eigen keuze in dealer
  • Vooraf weten waar u aan toe bent
  • Mogelijk fiscaal voordeel
  • Eenvoudig en snel

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke bouw- en grondverzet appartuur kan ik leasen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw budget en van uw wensen. Bij LEASIT is het mogelijk om bijna elk model of merk te leasen. Zowel nieuw als tweedehands. LEASIT helpt u snel, binnen 24 uur en tegen een scherp tarief aan de:

Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander model of merk te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de dealer die bij u past. Heeft u een apparaat op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.