Lease uw bedrijfsmiddelen

Liever niet in één keer een grote investering: LEASIT

Uw bedrijfsmiddelen leasen

"Kan ik alleen auto’s leasen?" Die vraag krijgen wij heel vaak. Gelukkig is het antwoord: nee. Een heleboel andere bedrijfsmiddelen zijn óók leasebaar. Als ze maar 'roerend' zijn. Geen panden dus, maar bijvoorbeeld wel graafmachines, vrachtwagens, hoogwerkers of landbouwmachines. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe of gebruikte bedrijfsmiddel.

Als u een bedrijfsmiddel gaat leasen

Dan hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. U houdt dus geld over om te ondernemen. Iets waar we u bij LEASIT graag meer over vertellen. Want wist u dat u door het leasen van bedrijfsmiddelen mogelijk profiteert van fiscaal voordeel? Leasen is daardoor niet alleen eenvoudig en snel, maar in veel gevallen ook voordelig.

Uw maandbedrag berekenen

Voordelen lease

  • Niet in één keer een grote investering
  • Eigen keuze in leverancier
  • Vooraf weten waar u aan toe bent
  • Mogelijk fiscaal voordeel
  • Eenvoudig en snel

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke bedrijfsmiddelen kan ik onder andere leasen?

Bijna alles wat roerend is en duidelijk te identificeren door bijvoorbeeld een kenteken of serienummer. Het leasen van transportmiddelen (vrachtwagens en trucks) komt veel voor. Zowel nieuw als tweedehands. Voorbeelden van bedrijfsmiddelen die u kunt leasen:

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen? Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander bedrijfsmiddel te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de dealer die bij u past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.